Ønsk et billede i New York

Jeg har købt et nyt kamera. Jeg overvejede en del forskellige, men endte med at købe et Panasonic Lumix DMC-ZS7. Det er fedt. Det er semikompakt, der er indbygget GPS, fantastisk sej zoom (12x optisk) og HD-video. Dybest set det perfekte på-farten-kamera.

I øjeblikket er jeg på farten i New York, så fortæl mig gerne, hvad du vil have taget et billede eller en lille film af. Så smutter jeg forbi i morgen formiddag og ser hvad kameraet kan klare med en fotografisk analfabet ved knapperne.

Guggenheim
Guggenheim (med en Nokia 6280 i 2007)

Posted

in

by

Comments

7 responses to “Ønsk et billede i New York”

 1. Ricco avatar

  En mimer (eller hvad de nu hedder sådan nogen).

  1. René avatar

   Jeg hader også dig. Ved du hvor man kan finde sådan en? Jeg er heldigvis endnu ikke stødt ind i en (de står selvfølgelig heller ikke ligefrem og råber efter folk)

 2. Søren Hugger Møller avatar

  Måske ikke så opfindsomt, men en HD-video fra Central Park vil da sikkert være interessant. Bare sådan tilfældigt af hvad der lige sker 🙂

 3. Ricco avatar

  Jeg tror mimeren opholder sig på åbne pladser og andre steder med mange mennesker.

  Men OK, den med HD video er ikke tosset, men jeg vil hellere se Times Square.

  1. Søren Hugger Møller avatar

   Ja, den var også god. Jeg ville bestemt også kunne holde ud at se Times Square!

 4. Poul Bonke Justesen avatar

  Fritidsgudinden undressed!

 5. Rune avatar

  Den omstridte moské (tæt) på Ground Zero