Categories
In Danish

Ønsk et billede i New York

Jeg har købt et nyt kamera. Jeg overvejede en del forskellige, men endte med at købe et Panasonic Lumix DMC-ZS7. Det er fedt. Det er semikompakt, der er indbygget GPS, fantastisk sej zoom (12x optisk) og HD-video. Dybest set det perfekte på-farten-kamera.

I øjeblikket er jeg på farten i New York, så fortæl mig gerne, hvad du vil have taget et billede eller en lille film af. Så smutter jeg forbi i morgen formiddag og ser hvad kameraet kan klare med en fotografisk analfabet ved knapperne.

Guggenheim
Guggenheim (med en Nokia 6280 i 2007)

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

7 replies on “Ønsk et billede i New York”

Jeg hader også dig. Ved du hvor man kan finde sådan en? Jeg er heldigvis endnu ikke stødt ind i en (de står selvfølgelig heller ikke ligefrem og råber efter folk)

Jeg tror mimeren opholder sig på åbne pladser og andre steder med mange mennesker.

Men OK, den med HD video er ikke tosset, men jeg vil hellere se Times Square.

Comments are closed.