Troldmanden i Moz

Billede fra Wikipedia

Det er i denne sammenhæng mig, jeg omtaler som troldmand. Det er der for så vidt ikke noget nyt i. I smallere kredse, i hvert fald. Men det er ret nyt, at jeg flytter til Maputo, Mozambique. På lørdag. I dag er det med nød og næppe onsdag. Nå, men i den forbindelse har min hustru (det har jeg vist heller ikke fået nævnt her på stedet, men det hører sig jo lissom til) og jeg oprettet en blog. Den kalder vi for The Wizards of Moz. Du ved, et delvist morsomt takeThe Wizard of Oz.

Men som du jo nok også har gættet, bliver det ikke nødvendigvis noget spændende sted for folk, der ikke kender os. Tanken er, at det skal være en rejseblog. En blog med personlige beretninger, mestendels rettet mod familie og venner. Den slags, som også var omdrejningspunktet her på stedet, før jeg blev helt så geeky, som jeg er nu. Men hvis du vil læse om landet, dets politik og vores rejser mod de blå laguner (herunder, ganske givet, indlæg om at være hhv. meget bleg og krebserød).

Hvis du sidder og tænker: “Tror de virkelig, at de er troldmænd og fra Mozambique! Idioter, mand!”, så … jah … så er du det nok selv. Altså, ikke troldmand.

Scroll to Top