Kvinde, kend din Løkke

Så kom der nye ministre. Og heldigvis var de to nye begge kvinder. Det er meget klædeligt for Danmark, at vi får flere kvinder på posterne. Lur mig, om ikke de begge to er ganske dygtige til Venstre-politik. Inger Støjberg er i hvert fald hamrende usympatisk Lars Løkke-brownnoser, så det kan ikke gå helt galt for ham.

Inger Støjberg

Lars “Præsi” Løkke Rasmussen har først og fremmest valgt Inger (hun hedder Støjberg til efternavn, men vil vist helst bare kaldes Inger). Og det er for så vidt ganske fint. For ham. Så fint, i hvert fald, at han kan fortsætte Fogh-regeringens linje. I ved, den hvor arbejdssøgende er luddovne, fagforeningsbetalende arbejdstagere er egoistiske kommunister og arbejderbevægelsen er fyldt med en flok pampere og løgnere (modsat Løkke og Fogh, i nævnte rækkefølge). Eller som vores ny Beskæftigelses- og Ligestillingsminister, Inger, ynder at sige: “LO står for Løgn og Opspind“. Ja, beskæftigelsesminister. Så ved vi da i hvert fald, hvordan der bliver set på den danske arbejdsstyrke.

Men nu vi er ved Inger. Hun fortæller også, at det er nødvendigt at have danske soldater i Afghanistan, der kan dræbe de troende. For ved I hvad?

Allah er stor! Sådan lyder det i sekunderne inden Taleban angriber vore soldater i Green Zone i Helmand-provinsen i Afghanistan med deres AK-47-geværer i hånden. Krigere, der er villige til at slå ihjel for deres tro. (kilde)

Så dem må vi hellere slå ihjel fordi vi tror på demokrati. At jeg er enig i, at det er en ganske fin ting, at vi hjælper i Afghanistan, skal der ikke herske tvivl om. Men at en Venstrepolitiker skal trække “jamen de er jo islamister”-kortet; det kan jeg kun blive forarget over. Så det er jeg. Hendes næstseneste politiske kommentar hedder i øvrigt “Tålt ophold skal være utåleligt“.

Sympatisk kvinde uden tvivl.

Karen Ellemann

Hende ved jeg helt ærligt intet om. Men hun har vist snart en hjemmeside. Nå ja, og så har hun været medlem af folketinget i halvandet år. Og ca. lige så længe siddet i byrådet i Rudersdal Kommune. I ved, en af de kommuner, der har været meget træt af udligningsreformen, fordi de skulle betale til de fattige kommuners tvungne skattelettelser (anlægsstop og den slags). Men alt i alt tror jeg, jeg er glad for Karen Ellemann. Hun kan kun være et godt og sympatisk menneske i forhold til sin forgænger. Men en Nordsjællandsk Indenrigsminister skal nok blive godt. Så ved vi, hvor vi har Venstre.

Scroll to Top