Categories
In Danish

Nej, jeg hader dig ikke

… jeg er åbenbart bare en dårlig betaler. Det betyder, at jeg ikke kan ringe eller skrive til dig via mobil (det kunne jeg heller ikke i går). Du kan dog skrive og ringe til mig, hvilket er ret hyggeligt… Derudover har jeg fu**ed mine kontaktpersoner op, men Zyb er på sagen.

Med andre ord: Skriv gerne en sms til mig, men fortæl hvem du er og forvent ikke et svar. Sorry.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Nej, jeg hader dig ikke”

[…] Det blev endnu bedre, da jeg fik min nye computer i tirsdags (det er knap tre døgn siden). Efter opgradering til Leopard var jeg jo faktisk den person på jobbet med fedest computer. Efter utallige installationer af coole apps og overførsel af dokumenter og musik var jeg i aftes i den digitale himmel. Jeg manglede kun at få smidt to albums ind i iTunes, så jeg ville være på toppen af verden så snart min telefon igen kommer til at virke. […]

Comments are closed.