Chilleren

Jeg er i denne weekend på besøg hos forældrene. Det er som altid rigtig lækkert med et lille afbræk i familiens skød. Faktisk lige nøjagtig hvad jeg trængte til efter et par ret hektiske uger og en hektisk uge forude.

Turen hjem stod Lene for, idet hendes kollega skulle have sin superlækre bil kørt til Nordjylland. Det var jeg da ikke sen til at melde mig som frivillig til (jeg har fået at vide, at jeg ikke må skrive indforstået i et offentligt tilgængeligt medie, selv om jeg henvender mig til folk, jeg allerede kender. Den korte version: Lene er en veninde, som også bor i Kbh. og som også kommer fra 9690). På vejen mod Nordjylland kørte vi forbi Kolding og mødtes med Mia, Anne-Mette, Oluf og de to sidstnævntes datter (Igen den korte: Lenes veninder). Det var enormt hyggeligt.

I dag stod på hygge, tumleri med søstrenes unger og en evig strøm af mad samt en nostalgisk tur til en skov, der tidligere hørte til min mors forældres gård. Vi skulle finde nødder, men det var mildest talt ikke nogen succes (modsat dengang jeg var barn, hvor lommerne kunne fyldes på få minutter, selvfølgelig). Men ungerne var stadig i forrygende humør. Tak, brikjuice.

Ungerne på skovturUdsigt

I morgen (søndag) går det atter mod København – denne gang med DSB, så ankomsttidspunkt må jeg nok hellere lade være med at skrive om. Men jeg er ret sikker på, at det nok skal blive godt at komme hjem alligevel. Ja, jeg glæder mig faktisk rigtig meget…

Scroll to Top