Categories
In Danish

Universitetsfusionsblog

Det er forfriskende at se, at fusionsplanerne for Københavns Universitet, Danmarks Farmaceutiske Universitet og Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole kommunikeres til verden via en blog. Og det endda med kommentarfunktionen slået til!

Jeg mangler sådan set bare, at man på forsiden kunne se, hvor mange kommentarer, der er løbet ind til hvert indlæg. Eller eventuelt en “nyeste kommentarer” i blog-menuen i højre side. De har med andre ord barberet kommunikationselementet væk fra forsiden for at holde en ren stil. Men det er jo blot en petitesse og det er meget tydeligt, at designeren har forsøgt at køre en så minimalistisk stil som overhovedet muligt. Det er klædeligt.

Minimalismen har også betydet, at der ikke er fundet plads til et link til WordPress. Det er sådan set ligegyldigt, for det vigtigste er selvfølgelig, at de har indset, at det er det klart bedste værktøj til at lave en blog. De burde bare opgradere til version 2.0.4 i stedet for 2.0.2. Det er jo nu engang både gratis og umanerligt nemt 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

Comments are closed.