Categories
In Danish

Stop nu det trans, Ida!

Jeg havde næsten helt glemt det igen. For nogle dage siden fangede jeg nedenstående truck på Torvegade. Jeg har sjældent set et så kraftigt statement fra en lastbilchauffør. Måske han er lidt bitter på en tidligere (ligeledes gusten og intolerant) co-driver, der er blevet til en Ida? 😉

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.