In Danish

Italian by trade

Jeg fik i dag mit kodeord til Politikens blog om italiensk fodbold. Jeg er derfor nu officielt skribent på Politikens hjememside. Der er desværre ikke overordentlig megen prestige i det, for det handler vist først og fremmest om at være den hutigste til at spørge om lov. Deres blog-system er så hjemmelavet og basalt, som man umiddelbart kan forestille sig – men det virker. Pointen bag er ikke at have links til andre steder (som er pointen med mange blogs) men i stedet diskussion og læserinddragelse. Jeg håber derfor, at DU gider kommentere nu og da (Jakes, ikke kun “italiensk fodbold stinker, spansk fodbold styrer”. Tak. Flemming, jeg regner med, at de 22 kommentarer, du hidtil har smidt her på stedet inden for de sidste par år, kommer til at blegne ved siden af alle de “Forza Milan!”, du kommer med derovre). Alle I andre italiener-nørder: I ved hvem I er, og I har bare af at komme ud af busken! De mangler stadig skribenter til at skrive om Viborg (Jesper & Søren i fællesskab?), FC Nordsjælland og tysk fodbold, så skynd dig at skrive til Søren-Michael Hansen, hvis du er interesseret. Links: Politiken Oversigt over Politikens fodboldfeeds Italiensk fodbold weblog Italiensk fodbold weblog feed

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: