Categories
In Danish

WordPress 2.0.1 udgivet

WordPress udsendte for nogle få timer siden meddelelsen om, at version 2.0.1 var blevet udgivet – nøjagtig en måned efter udgivelsen af 2.0. Som udgivesesnummeret også indikerer, er der tale om en fintuning af 2.0 med rettelse af 114 småfejl som omdrejningspunkt. Der er dog også tilføjet to nye ting (det vil egentlig sige tre):

  • Man kan nu specificere hvilken mappe man vil gemme uploads i. Man kan endvidere gemme filerne efter dato.
  • Man kan nu også importere fra Textpattern og Dotclear (noget fransk fis)

Vigtigst for de fleste er dog nok, at den WYSIWYG-editor, der blev introduceret i 2.0 er blevet forbedret en del. Jeg opfordrer derfor alle til at opdatere til 2.0.1: Dansk / English Happy blogging!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

Comments are closed.