Syddag 2005

Qua min ganske fortræffelige studentertjans på Danidas Center for Kompetenceudvikling var jeg i går inviteret i Operaen til Syddag. I al sin vederstyggelige og paradoksalt nok komplekse enkethed gik det ud på at være mange sammen om at være samlet. Syddag er en årlig begivenhed for sydgruppen i Udenrigsministeriet – det vil sige dem af os, der har noget at gøre med udviklingsbistand. Vi havde tilmeldt os arbejdsgrupper, der skulle arbejde med forskellige forslag til forbedringer i dagligdagen i ministeriet. Det kom der en masse spændende ud af, men jeg må ærligt tilstå, at det, der idag står stærkest i erindringen, er den gode musik (især takket været en yderst underholdende Gert Henning-Jensen) og rundvisningen, som varede en hel time. Når jeg engang finder tiden og pengene til den slags, tror jeg faktisk, at jeg vil investere i et par billetter. Operaen er meget imponerende på tæt hold, selv om den på afstand ligner noget, der kunne være bygget af en 9-årig på metadon. Og Opera er nu engang også imponerende i sig selv. Desuden kan billetter fås til så lidt som 60 kroner (ståplads

bag det ene mål

), så der er slet ikke tale om de vilde priser, som jeg havde forventet. For 280 kroner kan man endda få en fin plads. Så mangler selvfølgelig jeg bare, at de har plads til mig.

Scroll to Top