In Danish

Stenstrop og partners

Uffe Stenstrop havde engang nogle partnere. Det kan han ikke helt vænne sig af med, for efter sigende har han kopieret nogle afsnit fra en anden mands bog for selv at kunne udgive bogen “117 måder at undgå stress på.” Alle, der har forfattet noget som helst, ved, at en god måde at undgå stress på, er at stjæle fra andre og lade være med at henvise til dem. Det kan jo være, at der ikke er nogen, der ser det. Helt sikkert! Stenstrop selv siger, at han i hvert fald ikke har skrevet noget af. Og dog. Han siger nemlig: “Jeg vil ikke afvise, at det kan være sket i farten” … … … den lader vi lige stå et øjeblik. En forfatter til en bog om at undgå stress har lavet en strafbar forseelse … fordi han havde lidt for travlt! Tsk tsk tsk. Mennesket er altså ikke altid lige rationelt. Stol ikke på den mands anvisninger om at tackle stress. Man kunne jo gå hen og få meget travlt med at hive i land, og undskylde, og så videre. Jeg bliver helt stresset på hans vegne.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: