Categories
In Danish

De er skøre de englændere

Jeg har lige fået en e-mail, der fortæller, hvordan vores specialer skal sættes op grafisk. Margin venstre side: 3,5 cm. Margin højre side: 1 cm. Linjeafstand: Dobbelt. Det ser nu engang ufattelig mærkeligt ud når man skriver sådan. Centreret tekst flyver jo rundt et sted til højre for midten … og dobbelt linjeafstand? Jeg har da aldrig skidt så grønt! De 40 sider, som jeg regnede med at skulle skrive, er hermed blevet til nogle flere. Vi skal skrive mellem 12.000 og 15.000 ord, så min tæller i menuen til venstre er sat til 12.000. Og det er vist endda optimistisk, nu da jeg ikke ligefrem har fået en flyvende start.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.