Citatleg

Mit tidligere raseri er pist forsvundet, så jeg fik alligevel ikke brugt det til noget fornuftigt. I stedet har jeg kastet mig over disse dages blogfænomen, en lidt udvidet udgave af “jeg læser nu”. Jeg er lidt forsinket med dette indlæg, men da det startede var min hjemmeside jo altså ikke tilgængelig. Here goes: 1. Find den nærmeste bog. 2. Bladr frem til side 23. 3. Find den femte sætning. 4. Post den på din blog med disse instruktioner. “He goes on to argue that international relations among Western states has now given way to internal relations within the conglomerate, thereby fundamentally breaking with cronofetishism by revealing the present system as open to change.” Fra Stephen Hobden & John M. Hobson (eds.): “Historical Sociology of International Relations”. En ret langhåret sag, som i øvrigt stærkt kan anbefales.

Scroll to Top