Categories
In Danish

Sømanden bliver landkrabbe

Så er en era slut. David Seaman stopper karrieren, og i stedet kommer David James til City. Det er da usandsynlig gode nyheder. City har længe manglet en god målmand, og at få den klart mest cool målmand, der nogensinde har været i England, må siges at være et scoop. Jeg bliver dog nødt til at nævne at Keegan dermed endnu engang har købt sig en veteran, men det er trods alt ikke så slemt at købe en 33-årig målmand. Han kunne jo have købt en på 40, som Seaman var det, da han kom til klubben. Det betyder alt sammen, at Kevin Stuhr-Ellegaard nok er nede som nummer tre på rangstigen eftersom de også har købt en eller anden Islandsk målmand, men det er jo nok også godt det samme.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.