Lang tid siden!

Jeps. Jeg ved det. Jeg har ikke skrevet noget i lang tid, men jeg kan da glaede mig over, at der ikke er nogen der kigger paa siden alligevel. Jeg er startet paa universitetet nu (som naevnt i foregaaende traad). De fire personer, jeg er blevet sat sammen med er alle sammen meget flinke og rare. Den ene er en fyr fra sydengland et sted. Jeg skal kun have et enkelt kursus sammen med ham fordi han kun er deltidsstuderende. De to andre er begge amerikanere, og jeg haaber, at jeg snart faar fat i nogle bileder af dem. Han er simpelthen en tegning! Han minder mig utroligt meget om Michael Bolton med undercut. Paa dette semester skal jeg foelge tre kurser og troppe op til tre workshops: Historical Social Enquiry I: Theories, Concepts and Approaches Development: Comparative Social Change Social Theory & Cultural Identity Archival Research Rapid and Participatory Appraisal Content Analysis Derudover skal vi gennemgaa et IT kursus. Hvis der er en enkelt der skulle vaere interesseret i at gennemgaa kurset selv, kan det findes her.

Scroll to Top