In Danish

Nedtælling til Computers & Blues

Mens jeg tæller ned til The Streets‘ sidste udgivelse på mandag, Computers & Blues, lytter jeg igen til det nyeste mixtape, Cyberspace and Reds (Deluxe Edition).

Cyberspace and Reds (Deluxe Edition) by The Streets

Som Mark skriver, så er mixtapet endda bedre end nogle af The Streets’ studiealbums. Hvis jeg skal prioritere de hidtidige albums, ser det sådan ud:

 1. Original Pirate Material (2002)
 2. The Hardest Way to Make an Easy Living (2006)
 3. A Grand Don’t Come for Free (2004)
 4. Everything Is Borrowed (2008)

Original Pirate Material er en genreskabende genialitet, som Mike Skinner aldrig igen har været i nærheden af. De to næste er blot fantastiske. Everything is Borrowed, not so much. Cyberspace & Reds ville nok ligge nummer 3 eller 4 på den liste – men den slags beslutninger kan først tages efter at have hørt det 20-30 gange mere.

Mike Skinner lover, at Computers & Blues er mørkt og hurtigt. Med andre ord en potentiel nummer 2 på listen. Jeg glæder mig til på mandag (faktisk burde det være muligt at have det nye album, når der er halvlegsshow i Super Bowl XLV. Så kan man slippe for lyden af Black Eyed Peas).

Nyt album fra The Streets + sejr til Green Bay Packers = Bedste mandag. EVER! Lige fra morgenstunden.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Min liste ser faktisk ret anderledes ud:

  1. Original Pirate Material
  2. A Grand Don’t Come For Free
  3. Cyberspace and Reds
  4. The Hardest Way
  5. Everything Is Borrowed

  Er *virkelig* imponeret over hvor godt Cyberspace and Reds er, og det lover godt for albummet på mandag.

  Det var en super stram performance i lørdags til Danmarks Indsamling, i øvrigt. Han spiller fire numre og når at crowdsurfe under det sidste: http://www.23hq.com/marks/photo/6446427

  • Forskellen mellem vore lister er “A Grand…” og “The Hardest Way…” og jeg syntes også, at det var den sværeste beslutning. Jeg synes dog, at der er for mange bløde numre på “A Grand…”, så derfor har jeg den efter “The Hardest Way…”.

   Lyder fedt med koncerten i lørdags – omend jeg er lidt glad for, at det kun var fire numre, jeg gik glip af 😉

 2. Marky Marks’ ord kunne jeg have skrevet. Dog med den undtagelse at jeg gav Streets billetten væk for at samle Ikea-crap lørdag aften (og heller ikke så det i tv)..

  • Æjjjj, Rune. IKEA-crap skal ikke samples på lørdage. IKEA-crap skal slet ikke samles på lørdage hvor The Streets spiller. Faktisk skal IKEA-crap overhovedet ikke samles. Eller indkøbes, for den sags skyld.

   Gid der var et godt alternativ.

Comments are closed.

%d bloggers like this: