In Danish

Søg mit job

Vi søger igen en rådgiver i Advice Digital (linket fører til vores spritnye site, som jeg har haft glæden af at være med til at udvikle). Vi søger også to art directors, men nu da jeg selv er ansat som rådgiver, synes jeg, at det er det mest spændende. Men altså, vi søger en rådgiver. Selv om det ikke helt er mit job, der er ledigt (andre kompetenceprofiler er meget velkomne), så lugter det lidt af at være mit job. Jeg har nemlig haft sidste arbejdsdag i Advice Digital for en rum tid.

I hele januar skal jeg på fuldtidssprogkursus og den 6. februar flytter jeg til Mozambique. Derfra skal jeg stadig arbejde for Advice Digital, men i udgangspunktet kun 10 timer om ugen. Det er selvfølgelig en medvirkende årsag til, at vi søger en ny rådgiver. Og det er så her, det spændende kommer. DU skal nemlig søge det. Du kan lige så godt komme i gang. For det er et dejligt sted. Der er dejlige mennesker. Og der er spændende opgaver.

At være rådgiver i Advice Digital betyder (med vores forholdsvis nye strategiske fokus in mente), at du kommer til at lave det, du er allerbedst til. Og at du kan være med i processer, der går hele vejen fra idéudvikling til evaluering af færdigimplementering. Med andre ord er det fedt, hvis du både ved noget om web generelt og om teknikken bag websites. I det mindste har et indblik i udviklernes processer.

Bliv min kollega samtidig med, at du får mit job. Det er win-win for alle parter. Søg!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Hva dælen skal du dog lave i landet Afrika (som Palin ville have sagt det)?

  … og har du set Advicedigital.dk i IE8? jeg nævner i flæng: medarbejdersiden…!

  • Ups, har slet ikke fået svaret. Jeg har ikke set advicedigital.dk i IE8, men det skulle være fixet. Takket været din kommentar her. Så tak! 🙂

   • nope – ligner stadig lort – der er ca 200px mellem billederne og beskrivelserne…

    • Nå, men det blev vistnok rettet i sidste uge. Sammen med et par andre bugs. Vistnok 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: