Lejlighed sælges snapt

·

·

Så gik hverken værre eller bedre end at køberen af min lejlighed havde glemt at fortælle, at hun ingen penge har. Med andre ord fortalte hun i går, at hun forresten ikke kunne låne pengene i banken. Jeg kunne derfor hjertens gerne tænke mig at sælge til en anden.

Lejligheden ligger på Oehlenschlægersgade 84, st. tv, 1663 København V og er et pragteksemplar af en Vesterbrolejlighed. Det vil sige, at der er højt til loftet, mikroskopisk toilet og fællesbad.

Som jeg skriver i Den Blå avis:

København V: 2 vær. , 55 m2, andelspris kr 698. 572, Månedlig ydelse kr 1800, Oehlenschlægersgade 84. Lejligheden sælges pr. 15. august og ligger i stueetagen. Der er højt til loftet og masser af lys. Ligger på et meget stille stykke af Oehlenschlægersgade lige ved Sønder Boulevard. Der er to store værelser, godt køkken og et lille toilet.

Der er adgang til fællesbad, samt meget billig vaskemaskine og tørretumbler. Der er desuden meget gode muligheder for intern flytning i foreningen.

Med hensyn til “meget gode muligheder for intern flytning i foreningen”, kan jeg her på stedet sagtens nævne, at det er 99 % sikkert og at det nok er pr. 1. oktober til 2. sal. Men det er selvfølgelig hverken officielt eller med garanti.