Giftige rødbeder

Jeg er faktisk ikke helt klar over, om jeg er den langsomste mand i verden igen, men noget, der lige har ramt mig lige så hårdt i mellemgulvet som Justice vs. Simian, som jeg var rasende lang tid om at fange, er den lækre kombination af The Bloody Beetroots (om) og The Toxic Avenger (om).

Faktisk var jeg for ti minutter siden på træthedens overdrev. Faktisk på vej til at lægge mig under skrivebordet for at nappe. Nu har jeg i stedet lyst til at gå ud og give Søren én på hatten. I bring to you The Toxic Avenger: “Escape (Bloody Beetroots Remix)“.

The Bloody Beetroots spiller i øvrigt i Malmö den 26. april. Der ses vi jo nok.


Posted

in

by

Comments

2 responses to “Giftige rødbeder”

  1. Scarabas avatar

    Ved nogen hvor i Malmø det er? Club Drama står der, men det er der ikke noget der hedder ifølge tlf bøgerne! :0

  2. René avatar

    Drama! er en klubaften på Debaser, men The Bloody Beetroots er desværre taget af plakaten. I stedet kan man møde Hercules and Love Affair, hvilket efter alt at dømme må forventes at være et lidt andet publikum 🙂