Categories
In Danish

Giftige rødbeder

Jeg er faktisk ikke helt klar over, om jeg er den langsomste mand i verden igen, men noget, der lige har ramt mig lige så hårdt i mellemgulvet som Justice vs. Simian, som jeg var rasende lang tid om at fange, er den lækre kombination af The Bloody Beetroots (om) og The Toxic Avenger (om).

Faktisk var jeg for ti minutter siden på træthedens overdrev. Faktisk på vej til at lægge mig under skrivebordet for at nappe. Nu har jeg i stedet lyst til at gå ud og give Søren én på hatten. I bring to you The Toxic Avenger: “Escape (Bloody Beetroots Remix)“.

The Bloody Beetroots spiller i øvrigt i Malmö den 26. april. Der ses vi jo nok.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Giftige rødbeder”

Drama! er en klubaften på Debaser, men The Bloody Beetroots er desværre taget af plakaten. I stedet kan man møde Hercules and Love Affair, hvilket efter alt at dømme må forventes at være et lidt andet publikum 🙂

Comments are closed.