Categories
In Danish

Husk nu at tage stilling til organdonation!

Dansk reservedelslagerDu gør det på sundhed.dk, hvor der selvfølgelig også er ting og sager, der kan hjælpe dig til at tage stilling. Find også en pjece på Indenrigs- og Sundhedsministeriets hjemmeside.

Jeg valgte for nogle år siden, at jeg vil donere alt, der overhovedet kan bruge, når den tid kommer. Jeg kan virkelig ikke se nogen objektiv grund til, at man ikke skal gøre det. Masser af personlige/familiære og religiøse. De objektive grunde bør veje tungest.

Dit livs bedste gerning starter, når du dør.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Husk nu at tage stilling til organdonation!”

Altså, hvis du skal levere reservedele til hende, så tror jeg du skal bestille brystudvidelsespillerne alligevel?!
Og så for søren; organdonation, nu med sex! Jeg udfyldte et kedeligt postkort for år tilbage – skulle tydeligvis have spillet mere hard to get med mine organer. Der er vel også nogle nøgne mænd? Kan jeg stadig få én?

Endnu engang har du prikket til den dårige samvittighed – nu med link, så jeg hurtigt kunne få helt god samvittighed igen. Takker! Er dog noget i tvivl om, om jeg egentlig besidder genbrugelige dele, men det må andre jo vurdere når den tid kommer.

Anetq: Haha. Parti hermed bestilt hjem. Jeg tilmeldte mig også i postkortdagene, da der blev lagt op til, at man skulle tage den slags seriøst (no wonder at folkene bag ovenstående markedsføringsmateriale ikke vandt konkurrencen).

Iben: Jeg er sikker på, at du har en satans god trommehinde eller noget. Omend din lever nok blev aflivet for nogle år siden.

Tja, det er jo nok ikke mine hornhinder, der bliver mest eftertragtede… Og et stort hjerte er vist ikke rigtig et plus i denne sammenhæng.

Comments are closed.