Hey hey you

Sidder lige og snakker musik med Lars (oks Lars Krimi) om musik på lørdag, hvor han skal dj’e til min kandidatfest. Han mindede mig om Les Rhythmes Digitales, som jeg skamlyttede back in the Audiogalaxy days. Hvis nogen ligger inde med “(Hey You) What’s That Sound”, må vedkommende meget gerne stikke en af os nummeret, så Lars kan funke dansegulvet op.

12 thoughts on “Hey hey you”

  1. Ja, faktisk. Men jeg kan ikke finde et sted at købe den, så jeg bliver nødt til bare at låne den af en eller anden. Ahem.

  2. OK. Har lige oprettet en Pownce-profil. Det her er vel en god lejlighed til at prøve det af (ellers får du en mail…)

  3. De har den da på det der iTunes for den nette sum af 8 kroner (eller hvad den danske pris per nummer nu engang er).

  4. Nej nej. Eller jo, men ikke så meget i denne situation. Jeg hader bare iTunes Store. Mest på grund af deres langtidspromovering for DRM. Der skal en del til, for at jeg for alvor giver dem en krammer.

  5. Jeg er sikker på jeg har den et sted, men den er ikke lige at finde i min laptop collection. Hvis alt andet kikser, skal jeg nok støve de gamle mp3-cd-kasser igennem…

  6. Jeg har desværre ingen viden om, hvem det er et cover af – og Google er jo nok snyd. LarsK fik fat i nummeret, men blev syg, så vi fik slet ikke hørt nummeret. Bugger.

Comments are closed.

Scroll to Top