In Danish

Hey hey you

Sidder lige og snakker musik med Lars (oks Lars Krimi) om musik på lørdag, hvor han skal dj’e til min kandidatfest. Han mindede mig om Les Rhythmes Digitales, som jeg skamlyttede back in the Audiogalaxy days. Hvis nogen ligger inde med “(Hey You) What’s That Sound”, må vedkommende meget gerne stikke en af os nummeret, så Lars kan funke dansegulvet op.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Er du bare ude efter en MP3-fil oder?…

 2. Ja, faktisk. Men jeg kan ikke finde et sted at købe den, så jeg bliver nødt til bare at låne den af en eller anden. Ahem.

 3. OK. Har lige oprettet en Pownce-profil. Det her er vel en god lejlighed til at prøve det af (ellers får du en mail…)

 4. …Hvis du altså vil være venner med mig 🙂

  (på det dersens Pownce, altså)

 5. De har den da på det der iTunes for den nette sum af 8 kroner (eller hvad den danske pris per nummer nu engang er).

 6. @Grann: Selvfølgelig 🙂

  @Ricco: iTunes er dumme. Basta.

 7. Ha ha. Shevy, du er en gnier. Go’ fest…

 8. Nej nej. Eller jo, men ikke så meget i denne situation. Jeg hader bare iTunes Store. Mest på grund af deres langtidspromovering for DRM. Der skal en del til, for at jeg for alvor giver dem en krammer.

 9. Jeg er sikker på jeg har den et sted, men den er ikke lige at finde i min laptop collection. Hvis alt andet kikser, skal jeg nok støve de gamle mp3-cd-kasser igennem…

 10. Der er bonus for første svar på hvilket orkester de er LRD laver cover af her.

 11. Meanwhile, så er lyden jo lige ovenfor. Downloadhelper og en flash extractor og bob er din onkel.

 12. Jeg har desværre ingen viden om, hvem det er et cover af – og Google er jo nok snyd. LarsK fik fat i nummeret, men blev syg, så vi fik slet ikke hørt nummeret. Bugger.

Comments are closed.

%d bloggers like this: