Categories
In Danish

Hey hey you

Sidder lige og snakker musik med Lars (oks Lars Krimi) om musik på lørdag, hvor han skal dj’e til min kandidatfest. Han mindede mig om Les Rhythmes Digitales, som jeg skamlyttede back in the Audiogalaxy days. Hvis nogen ligger inde med “(Hey You) What’s That Sound”, må vedkommende meget gerne stikke en af os nummeret, så Lars kan funke dansegulvet op.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

12 replies on “Hey hey you”

Nej nej. Eller jo, men ikke så meget i denne situation. Jeg hader bare iTunes Store. Mest på grund af deres langtidspromovering for DRM. Der skal en del til, for at jeg for alvor giver dem en krammer.

Jeg er sikker på jeg har den et sted, men den er ikke lige at finde i min laptop collection. Hvis alt andet kikser, skal jeg nok støve de gamle mp3-cd-kasser igennem…

Jeg har desværre ingen viden om, hvem det er et cover af – og Google er jo nok snyd. LarsK fik fat i nummeret, men blev syg, så vi fik slet ikke hørt nummeret. Bugger.

Comments are closed.