In Danish

Journalistik vs. Blogging #1

De er altså ikke altid skarpere og mere dybdeborende og analyserende, de der journalistspirer:

Hvis Fogh udskriver valg, bliver der travlt på Christiansborg, på partikontorerne og på landets avisredaktioner.
Udskriver han ikke valg, fortsætter rygterne nok om, hvornår valget mon så bliver.

Oh, really?

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: