Mmmmm … slik!

·

·

De gæve slikmunde bag Slikleksikon (blogfeed) har nu kastet siden ud i cyberspace. Slikleksikon er en wiki, en slikvidensdatabase, hvor brugerne selv beskriver alskens forskellige slags slik, giver det forskellige karakterer og skriver anmeldelser. Deres tag-line er i øvrigt helt fantastisk: “viden feder ikke”. Havde du i øvrigt nogensinde tænkt over, at noget slik ikke engang er navngivet?

I min bog er det helt genialt, omend jeg desværre nok ikke selv ville havde placeret tiden i det. Jeg vælger som bekendt i stedet at lave meget kedeligere ting i min fritid. Bugger. Sådan er nogle mennesker lidt mindre spændende end andre 🙂

Jeg har allerede givet stjerner til Tyrkisk Peber, Chokoladeskildpadder, Skumbananer og  Centerrulle, hvoraf de tre nærmest strøg helt til tops i slikhierarkiet. Hvor de alle hører hjemme, vel at mærke.

Bag siden, som i øvrigt er helt uden kommercielle slikkeresser, er

Jeg kender kun lidt til to af dem, og det er så som så med de positive ting, jeg har at sige om dem (som i: jeg gør mig kostbar og kan købes for en/et/noget/nogle slik*). De har indbudt til officielt releaseparty på torsdag. Det skal skam nok blive supergeil. Og sødt. Og eventuelt en kende vådt. Vingummi – nu med vodka.

*En ualmindelig sød og superhot læser nævnte fredag aften, at min blog var ret lummer (vi er ved flere lejligheder blevet enige om, at jeg som person er det). Det er hermed sidens nye varemærke. Shevy.dk – nu med underlødighed 🙂