Categories
In Danish

Hvornår må jeg så være stresset?

(via Klastrups Cataclysms)

Jeg er ikke stresset. Det er virkelig dårlig stil, jeg ved det. Men det er jeg altså ikke. Det siger videnskaben selv. Videnskaben har nemlig skabt en stresstest (det tager heldigvis kun et minut at svare på den) og jeg er fakkertalt aaaalt for ustresset (jo jo, det er næsten et ord).

Stressniveau

Well. Nok om mig, jeg har ikke tid til det blogpjat. Vi ses derude. Engang.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Hvornår må jeg så være stresset?”

Jeg er godt nok så stresset, at jeg burde gøre noget ved det, men dog en anelse mindre stresset end gennemsnitsdanskeren, så jeg tror ikke jeg vil stresse mig selv med at skulle gøre noget ved det…

Til gengæld vil jeg gerne stresse dig – speciale?

Når nu du var så lidt stesset dagen før aflevering af speciale, vil jeg gerne vide, hvor afslappet du er nu? Det må jo være på et niveau, hvor man kan blive i tvivl om, hvorvidt du er levende eller… Og tillykke med afleveringen og velkommen i de voksnes rækker – eller noget.
Hvis du mangler et job, så har vi altid plads til en ekstra herinde og det der med at stresse er ikke det mest udprægede fænomen herinde, så du ville sikkert finde dig helt godt tilpas:-)

Tak for det. Jamen jooo, jeg er ikke forbandet stresset nu, det skal jeg da gerne indrømme. Dog virker det ret uoverskueligt at skulle vaske alt det tøj, der ikke er blevet vasket det sidste stykke tid. Men ellers… 🙂

Comments are closed.