In Danish

Kinky Afro

I weekenden fik jeg genoplivet klassebillederne fra gymnasiet, hvor en ganske kinky blond anti-afro prydede min knold. Udover at blive mocket noget så ganske grusomt af de andre tilstedeværende, fik det mig selvfølgelig til at tænke på Happy Mondays, hvor forsanger Shaun Ryder stenede rundt med en lignende frisure i de år og sang “Kinky Afro” (i dag er ligheden stadig slående. Det er Shaun til højre).

Desuden tænkte jeg på, at jeg for ca. otte måneder siden skrev, at de for sørste gang i 15 år var ved at indspille et nyt album. “Men hvor fanden bliver det af”, tænkte jeg dernæst. Dengang var det Gaffa, der informerede mig, og sørme om ikke de igen har nyheder. Singlen udkommer i juni, mens det endnu ikke er klart, hvornår selve albummet kommer. Men det havde jeg nu heller ikke forventet af de gamle ravere. En ting ad gangen.

I NME udtaler Shaun Ryder i øvrigt, at det nye album er totalt fresh. Så bliver det jo ikke bedre.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Hmmm… jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har set dig med hår på hovedet. Kan vi ikke få billedet at se?

  2. Shut it, Fishie 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: