In Danish

Når modsætninger mødes

Peter Andreas fra blandt andet Afskaf provinsen! har igen et skarpt indlæg ude i æteren. Et enkelt eksempel stjæler jeg hermed for at lokke dig derover:

“24% af indvandrerne i Danmark mener at det skader et førskolebarn, hvis moderen arbejder.”
Tænketanken om udfordringer for integrationsindsatsen i Danmark, Integrationsministeriet 2007

“Det er kvinderne, der føder børnene, de ammer dem og er i hvert fald i den første tid dem, som står dem nærmest og opfostrer dem. Hvad enten damesagen kan lide det eller ej, så er det kvinderne, der holder sammen på hjemmet.” Søren Krarup, Dansk Folkeparti, til EkstraBladet 25. april 2005

It takes two to tango.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Pingback: Eksponering » Årsag eller konsekvens?

Comments are closed.

%d bloggers like this: