Categories
In Danish

Kinas fattige bliver fattigere

De fleste af jer, der læser med, kender mig jo heldigvis også i det dersens rigtige liv udenfor cyber. I ved derfor også, at en overskrift, der henviser til Kinas fattige ikke indbyder til, at jeg skal sige noget klogt. Læs i stedet selv artiklen “China’s Poor Getting Poorer and More Dispersed“. En planøkonomi-cum-markedsøkonomi skal jo næsten skabe ulighed.

Næææ nej, det eneste jeg i bund og grund vil bidrage med, er: Verdensbankens landedirektør i Kina, som i artiklen fortæller om de mange mio. fattige i Kina … I ved ham med pengene, der taler om dem uden … han hedder Dollar.

En mand på rette hylde.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Kinas fattige bliver fattigere”

Comments are closed.