In Danish

Kinas fattige bliver fattigere

De fleste af jer, der læser med, kender mig jo heldigvis også i det dersens rigtige liv udenfor cyber. I ved derfor også, at en overskrift, der henviser til Kinas fattige ikke indbyder til, at jeg skal sige noget klogt. Læs i stedet selv artiklen “China’s Poor Getting Poorer and More Dispersed“. En planøkonomi-cum-markedsøkonomi skal jo næsten skabe ulighed.

Næææ nej, det eneste jeg i bund og grund vil bidrage med, er: Verdensbankens landedirektør i Kina, som i artiklen fortæller om de mange mio. fattige i Kina … I ved ham med pengene, der taler om dem uden … han hedder Dollar.

En mand på rette hylde.

  1. Han ligner også en, der har et dollargrin på hele vejen til banken og hjem igen…

  2. Ja, jeg tror hans indkomst er topdollar (eller topdolleurs, som de unge siger).

    Cha cha cha.

  3. Så har han vel også en nævefuld af dollars…

Comments are closed.

%d bloggers like this: