De Gamles Samfund

Hvorfor er det nu lige, at DF hele tiden vil have mere til de gamle (ældre, I know)? Det er helt fint med mig, at de skal have bedre mad, flere bade, renere tøj og hjem, mere plads, flere lommepenge til endnu flere Evers Flødetabletter og alt muligt andet. Men jeg er forarget over – og sikker på, at det er efter pres fra DF – at TV2 Charlie først så dagens lys, og nu … nu … jeg dirrer så meget af harme, at jeg næsten ikke kan sige det … nu kommer både Cliff Richards og Lionel Richie til landet!

Og nej, jeg gider ikke høre på, at det er synd for Lionel at blive sat i bås med Cliff og alt det der. Det er ikke godt. Det er ikke fedt. Og Danmark følger da overhovedet ikke med på globaliserings- og forandringsbølgerne. Cliff??? Lionel??? Christ!!!

Disclaimer: Endnu engang vil jeg gerne gøre den fra blogbot kommende læser opmærksom på, at jeg er udstyret med et ret overvældende ironi-gen, så forvent ikke – på grund af ovenstående – at jeg saboterer koncerter og hader De ældre. Nææ nej, jeg hygger bare. Det er slet ikke så slemt ment, som det er skrevet. Men kender I ikke det der med, at man kommer til at skrive noget, før man tænker sig om? Og når først det er skrevet i en digital kladde, så kan man jo ikke bare sådan lige tage det i sig igen for… [forkortet af redaktionen]

15 thoughts on “De Gamles Samfund”

  1. …Pudsigt, for du og Lionel, har da ellers en masse til fælles, jvf. “Tell me how to win your heart, cuz I haven’t got a clue”. For slet ikke at nævne jeres fælles passion for ironi, jvf. selvsamme sangs video, hvor Lionel, i skikkelse a dramalæreren, stalker en blind gym-tøs mens han følsomt udtrykker sin “HALLOOO!!! Er det mig du leder efter!?!?”.
    Det eneste sted hvor du absolut intet har til fælles med manden er måske oven på hovedet, selvom Lionel har mistet en del af glansen siden Commodores-dagene – hvem ved, om 30-40 år har i måske også hårpragten til fælles 🙂

  2. Enig ift de gamle…men skriver egentlig blot for at gøre opmærksom på, at denne ellers glimrende side opfører sig pænt mærkeligt i IE 7.0…og ved godt, at FF er væsentligt bedre og alt det der, men men men…

  3. Stor humor!
    Fantastisk!
    Mere af det, mere af det – mener både DF, de GAMLE, der Alte, Cliff og alle de andre gamle stoddere…

  4. @Niller: Du er pinlig. Meget pinlig. Jeg er råtræt af at kende dig lige nu. Hvorfor ved du så meget om Richie Rich? Du kan både citere tekster og huske musikvideoer. Og så bruger du det endda imod mig. Jeg ligner ikke Lionel. Basta. Men jeg er vist lidt af det der enhver-svigermors-drøm, som The Cliffster dyrker til perfektion. Man skal bare lære mig ordentligt at kende, så er jeg faktisk frygtelig rar 🙂

    @Strauss: Du har da fuldstændig ret. Det stresser mig faktisk lidt. Hvis den nuværende release candidate bliver til den endelige udgave, bliver jeg vist nødt til at kaste mit højt elskede tema i skralderen. Jeg kan leve med, at det er grimt i den nuværende udgave af IE, men i IE7 er siden jo direkte ubrugelig. øv. Menøhh tak for at du gjorde mig opmærksom på det.

    @Kimt: Vi takker ydmygst og lover at smørtenorer, DF, religiøse og andre gamle nok skal få et nøddegok her og der 😉

  5. Jamen det er jo fordi jeg godt ka li ham ‘Lajonæl’. Lissom jeg også godt kan li dig René! 🙂 “Your once, twice, three times a laaaadyyy”!

  6. Den dag dine længe ventede dagbøger bliver udgivet René – selvfølgelig længe efter vi andre, som kan kompromiteres, er væk – er jeg sikker pÃ¥ de vil afsløre, at du allerede i en tidlig alder, drømte om at iføre dig en glitrende kongeblÃ¥ heldragt i velour, og at gro en afro, som selv ikke O.J. i Høj Pistolføring 2½ kunne hamle op med. (hov, der fik jeg lige en idé til din 30-Ã¥rs dag!)

  7. Lad os bare tage den med det samme her på den nuværende dagboglignende ting: Ja, jeg ville gerne have en afro og ja, jeg ville gerne have en heldragt i lilla velour (kongeblå er for tøsedrenge med smørstemmer). Men nej, jeg nægter stadig at jeg nogensinde har haft lyst til at synge Lajonæls musik.

    Og forresten: OJ’s (jo, der skal apostrof på ved forkortelser uden forkortelsespunktum – som jeg dog burde have brugt her, hvis ikke OJ havde haft varemærkekarakter) afro var for cool. Køber du ind, så alle kan bære afro til min 30-års? Evt. denne her.

  8. Der er heldigvis omkring halvandet år til, så der er ingen afro på den skalp. Jeg tror bare, at Niels henviser til det allerede nu, fordi han rent faktisk behøver så lang tid til at forberede noget som helst 🙂

  9. JA til det hele, men det blev nu mest 30-års dagen, fordi der nok desværre ikke venter en polterabend lige om hjørnet for vores kære René. Men du kan selvfølgelig overraske…. og mht. Afro-dude. Hvem taler om paryk?!? Man kan da få transplanteret hår nu om stunder. Ses vi i Stettin? Det tror jeg nok frisør!

  10. åhhh, gamle Stettin. Det er jo ved at være flere år siden, jeg sidst har været der. God anledning til at lave om på det 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top