In Danish

Danse-evolution

Jeg har forsøgt at lege lidt med at indsætte videoklip i mine indlæg vha. pluginet “Extreme Video Plugin“. I min søgen efter noget hurtigt og plat at forsøge mig med, faldt jeg over et efterhånden ret gammelt klip på YouTube med en komiker, der danser en kæk lille evolutionsdans. Det er god humor.

[gv data=”dMH0bHeiRNg”][/gv]

Jeg kan i øvrigt også “Jump Around”-dansen.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Hvordan sætter man Your Tube ind på wordpress.com?

  2. Hej Rene

    Godt at se du fik det til at virke og tilmed en ret fed video du har valgt som den første at teste med!

  3. Det er sandelig mig, der takker for forslag til plugin 🙂

  4. @Maltesen: Det kunne jeg ikke forestille mig, at man får lov til, men jeg ved det faktisk ikke.

Comments are closed.

%d bloggers like this: