In Danish

Er jeg en tegneseriefigur?

Man kunne sagtens tro det. Dagens Dilbert viser en situation, jeg rent faktisk har oplevet. Det er måske ikke helt ordret, men det er ikke langt fra. Og ja, det er mig, der er Wally (i øvrigt også syngende med et kaffekrus i hånden).

Ups.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Din fysik og profil taget i betragtning, så ville jeg ikke blive overrasket, hvis nogen forvekslede dig med en tegneseriefigur. Men det ville selvfølgelig ikke være særlig pænt gjort.

  2. Haha. Shut it, fishie! 😉

  3. Synes nu ikke jeg har set dig i The Simpsons 😉

Comments are closed.

%d bloggers like this: