Categories
In Danish

Note to all

Jeg var egentlig på vej til at lave en “note to self”, men det er vel egentlig lige så vigtigt at I andre husker det. Tag eventuelt mig i hånden. Den 3.-5. februar afholdes Danmarks sociale forum på Frederiksberg Gymnasium. Der er masser af spændende film, foredrag og workshops på programmet, så forhåbentlig kan jeg tage mig sammen til at tage afsted. Danmarks sociale forum

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Note to all”

Comments are closed.