In Danish

Analyse, statistik, [find selv på kedeligt plusord]

Har lige installeret Google Analytics her på domænet. Google købte tidligere på året Urchin, som hermed er blevet et gratis program. At jeg ikke har det store at bruge skidtet til er mindre væsentligt. Jeg bruger ikke engang Google AdWords. Og kunne efter al sandsynlighed aldrig finde på det. Men det er nyt og man sparer mange penge. Tænk bare på hvor dyrt Urchin var for nogle få dagen siden. Jeg er nærmest blevet millionær fordi jeg har installeret det! New Media Trends skriver lidt om Googles bagtanker. For selvfølgelig er det ikke udelukkende for spas når et gigantiskt aktieselskab giver noget væk. Farmand is watching you!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Hej, dit link til New Media Trends artiklen er brudt, der her sneget sig et ekstra “s” ind efter “google”, da jeg er psychic kunne jeg se det rigtige link i min glaskugle…Eller var det bevist? 😉

 2. Tak for at du gjorde mig opmærksom på det. Den ville jeg ikke selv have fanget i dette århundrede.

  Lur mig om ikke Jon Lund har rettet stevefjelen siden jeg copy-pastede adressen. Jeg tør i hvert fald godt love, at jeg ikke har håndskrevet den adresse. Så hellere droppe at linke 😉

 3. Du har så evig ret, som du skrev i et andet indlæg, er størstedelen af dine links sikkert brudte, og det gælder sikkert også mine…

  Og jeg skriver bestemt heller ikke ret mange links i hånden, specielt ikke de der lækre “permalinks”, der så ikke er helt så “permanente” endda.

  Ser du, som lovet, er gået i gang med Da Vinci mysteriet – den læser du sikkert hurtigt.

 4. Hehe. Mine ikke helt så permanente links har i hvert fald skiftet udseende fire gange!

  Og ja, jeg skal nok få bugt med Da Vinci Mysteriet ret hurtigt. Den er trods alt mange andre ting end svær at læse, og jeg har den fantastisk gode motivation, at jeg glæder mig en del mere til de bøger, jeg skal læse bagefter 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: