In Danish

Nyt banner

Morten Brunbjerg var gået hen og blevet så træt af at se på mit gamle banner, at han har sendt mig et nyt. Det kan nu ses på toppen af siden. Så kan jeg langt om længe snakke om forbedringer her på stedet. At det ikke er takket være mig selv, er ikke væsenligt lige nu. Tak Morten.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Selv årsag… for en gangs skyld oprigtigt ment. 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: