In Danish

WordPress 1.5.1 på dansk

WordPress er nu tilgængelig i en dansk udgave. Med udgivelsen af version 1.5.1 er vi gået ind i den lokaliserede WordPress’s tidsalder. Det har været en lang og hård kamp, men sikke dog et dejligt resultat. Alle danskere, der har lyst til at bruge verdens bedste blog-platform, har hermed chancen, selv om de ikke taler engelsk. Det er da både eventyrligt, fantastisk og rigtig rigtig lækkert. Som altid findes info på min side om WordPress på dansk. Se demo af nyinstalleret WordPress-blog. Det er muligt at logge ind via test/test – i hvert fald indtil videre. Der er planer om, at vi snart skal have samlet indsatsen om at gøre oversættelsen bedre – og i det hele taget gøre WordPress til danskernes foretrukne blog-platform. Flere har allerede meldt sig under fanerne, og mon ikke mange flere kommer til inden for kort tid. En samlet indsats er i enhver henseende at foretrække – og hvis arbejdsomme og indsigtsfulde folk som Morten Brunbjerg kunne overtales til at være en del af det hele, vinder vi jo nok alle sammen i sidste ende. Morten? Andre?

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Men jeg er en idiot til programmering, så sproget er min stærke side. Klart ting og formater skal oversættes på en dansk blog, så den ser dansk ud for læserne. Menøhm… fortæl mig lige hvad vi skal bruge et dansk administratorinterface til. 🙂

  2. Til at give ikke-engelskkyndige et mere alsidigt alternativ til Smartlog og andre ikke-hjemme-hostede services 🙂

  3. Kan WordPress bruges uden php, MySQL osv?

  4. Nej. Det hele er skrevet i php, og al data lagres i MySQL. Så det er et meget kraftigt nej 🙂

  5. Men det er muligt at finde nogle meget billige webhoteller med php/MySQL – især nu da du har et .com-domæne. Jeg er sådan lidt i det hemmelige fan af WebHostingBuzz ($3/md.), men mange andre gode løsninger findes derude. Kig eventuelt også på WordPress/hosting.

  6. Hvis der mangles PHP og MySQL-kendskab, vil jeg da gerne tilbyde min assistance. Men kun hvis det omdøbes til OrdPresse 😉

  7. Hehe. Hvad om vi indgår et kompromis. Du koder løs under en ovenud utopisk illusion om at vi omdøber det til OrdPresse – så skal jeg nok tage den store beslutning lige omkring udgivelsen 🙂

    Du er hermed indskrevet til at deltage i utallige WP-rettelser OP-rettelser.

Comments are closed.

%d bloggers like this: