In Danish

The Jepster-Champ

Hvis man pludselig kommer i tanke om, at nevøen fylder 3 år, og man bor 432,3 km. væk … hvad gør man så? Alle forslag er velkomne. Om ikke andet skal han da lige have en lykønskning i form af et billede af en stor bil. I hvert fald et stort billede af en bil. Onklens ønske-bil endda. Ferrari 360 Modena

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: