In Danish

Årsopgørelse

For et år siden skrev jeg her på bloggen 9 ting, jeg gerne ville gøre bedre i det nye. På godt gamelt dansk havde jeg ni nytårsforsætter, og jeg må sige, at det er gået langt over forventning. Her er status: Ting der burde kunne lade sig gøre:

 1. Klippe hår mindst en gang om ugen (det kan jo ikke tage så lang tid!). Det er jo heller ikke fair, at jeg havde det som nummer et på min forsæt-liste. Jeg tror dog, at jeg vil erkende nederlaget uden så meget som den mindste kende værdighed og overføre det til 2005. Det er hermed gjort. Som bod vil jeg inkludere barbering (i det mindste en trimning)
 2. Indlede en længere samtale med en af mine naboer. Jeg fik det ikke gjort i den irske forstad til Manchester, Levenshulme, hvor jeg boede på daværende tidspunkt. Det er ville trods alt også være en risikabel sag, med alle de fordrukne irske mænd. Her i København tog det mig mindre end en uge at komme i snak med to forskellige naboer, så dette punkt er godkendt.
 3. Købe nyt tøj for mindst 200 kr. Tro det eller ej. Jeg har brugt flere tusinde kroner på tøj i 2004. Næsten tre, faktisk.

Lille mulighed for:

 1. Stoppe festrygningen (det er sgu da ulækkert). Festrygningen er gået fra hver gang til hver sjette-syvende gang. Godkendt. Det bliver aldrig bedre end det.
 2. Færdiggøre min “100 ting” som har været under opbygning i et halvt år (er kommet til nummer 10). Færdiggjort for længst. Den burde måske opdateres, men det er jo en anden sag.
 3. Kalde hestehovedet ved hans – efter sigende – rigtige navn, Ruud van Nistelrooy, mindst én gang. Så vidt jeg kan huske, er det vist sket en enkelt gang, men det var vist for at forklare, hvem jeg snakkede om, når jeg sagde hestehovede. Så gælder det jo nok ikke. Jeg har ikke i sinde, at lave om på den sag i 2005. Måske jeg i stedet vil variere mine øgenavne lidt og kalde ham “dykkeren” hver anden gang.

Ikke muligt, men ønskeligt:

 1. Skrive postkort til min morfar mindst én gang. Det har jeg svært ved at tro. Men jeg har besøgt ham, og det må da være meget bedre. Han kan trods alt ikke se, hvad der står på et kort alligevel.
 2. Færdiggøre mindst én opgave mere end to timer før deadline. Kommer aldrig til at ske.
 3. Ikke snakke engelsk som Peter Schmeichel. Hvem er jeg til at dømme. Det blev vist lidt bedre, men det er jo svært at sige. Det var dog mest i starten af mit ophold i Manchester, at jeg fik at vide, at jeg lød som ham. Jeg mener selv, at den er godkendt. Please.

6 godkendte ud af 9 er jeg faktisk meget stolt af. Især når én af de ikke-godkendte slet ikke er noget jeg har lyst til. Eller behøver. Hestehoved. Godt nytår!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Er det ikke at sætte ræven til at vogte høns, når du selv skal vurdere dine nytårsforsætter?

 2. Ricco har ret – det ville helt klart være sjovere at lade en tæt på René vurdere hans succes (eller manglen på samme), når det kommer til hans nytårsfortsætter. En, der har fulgt hans liv på allernærmerste hold og været ved hans side fiasko efter fiasko. Hvis jeg bare kunne komme i tanke om nogen? Dum da dum…. Hvem ville ikke have noget imod at svine René lidt til offentligt? Uha, den er svær….

 3. Nu synes jeg, at I skulle glæde jer over min succes i stedet for altid at kritisere. Smagsdommere!

Comments are closed.

%d bloggers like this: