In Danish

Blandt død og ødelæggelse

… kan man ofte finde nogle ufattelig gode nyheder. Denne gang fra sportens verden.

  • Berlusca stopper som præsident for AC Milan
    Efter 7 Serie A titler, 4 Europacups for mesterhold/Champions League titler, 1 Coppa Italia, 2 interkontinentelle cups, 4 europæiske supercups og 5 italienske supercups stopper Silvio Berlusconi som præsident for AC Milan. Jeg kan derfor – efter 18 år – endelig blive fri for at skulle anses som værende fascist, bare fordi jeg holder med Milan, når jeg snakker med uvidende fjolser, der intet kender til Milans historie. Jeg overvejer stærkt ar søge stillingen. Hvis jeg får jobbet vil jeg styre klubben med blød hånd og afkræve Berlusca nogle af hans hårdtafpressede mafiapenge. Hans millioner kan jo lige så godt blive ved med at gå til det gode formål. Forvent at se mig købe Ronaldo, Vieira og van Nistelrooy for derefter at sætte dem til at spille på reserveholdet … sammen med Jens Lehmann.
  • Valencia flytter fra Mestalla
    Det er altid svært at opgive sit gamle stadion. Spørg bare The Citizens i Manchester om udskiftningen af Maine Road til fordel for The City of Manchester Stadium – eller spørg Liverpools tilhængere om det snarlige farvel til (det ægte) Anfield Road. Hvad historien om Mestalla er, er svært at sige. Ikke mange medier skriver om historien, men Soccerway skriver, at Valencia C. F. vil rive det gamle stadion ned. Et par andre læselige kilder (TV2 og DR Text TV) siger, at Valencia C. F. vil sælge deres stadion, Mestalla, for over 2 mia. kroner. Det betyder, at deres betydelige gæld på ca. 675 mio. kroner kan ryddes af vejen, samtidig med, at et nyt stadion med plads til 70.000 tilskuere kan bygges. De spanske medier er selvfølgelig mere flinke til at bringe historien, men mit spanske er nu engang lidt rustent (som i: ikke eksisterende). Så vidt jeg forstår artiklen i AS, så har både Soccerway og TV2/DR, fat i halvdelen af den rigtige historie. AS skriver vistnok (jeg vil meget gerne korrigeres, Jakob), at Valencias borgmester og Valencia C. F.s præsident har underskrevet en samarbejdsaftale, der betyder, at projektet kan føres ud i livet som en del af en byfornyelse i området omkring Mestalla. Byen vil så give Les Ches (Los Ches?) €300 mio., hvoraf en del så kan bruges til en mere moderne stadion med plads til 70.000 tilskuere, der skulle stå færdig i 2008, så det kan bruges i sæsonen 2008/2009. Der står vist også noget om navngivningen af det nye stadion, men det fatter jeg ikke en hujende rodeotrold af. Jakob? Sidst, men ikke mindst, vil de vist forsøge at få Champions League-finalen til det ny stadion. Nyt, stort stadion til Valencia er super-godt. Det samme er en sund økonomi og mange tilskuere. Tak Rita. Det skal forresten også lige tilføjes, at jeg synes, at det er fedt, at kvadratmeter hedder “metros cuadrados”.

Lidt sjovt skal der vel også være plads til:

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: