Categories
In Danish

Veje er på vej

Det er noget så forbandet stort, at alle tiders største danske håndboldspiller, Erik Veje Rasmussen, vender tilbage til toppen af dansk håndbold som spiller. Og nej John Jacobsen er ikke den største andet end i fysisk henseende. Jeg er bange for, at Veje stadig kan et par gode finter, der kan få de unge knøse til at stå måbende tilbage – gid det ikke havde været AaB, der, som de første i køen, skal stå over for hans tryllerier.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.