Categories
In Danish

Kvartfinalerne i Champions League

Det er lige blevet afgjort, hvordan kvartfinalerne i Champions League 2003/2004 kommer til at se ud. Holdet, der står først, har hjemmebane i første kamp d. 23/24 marts. Returkampen spilles d. 6/7 april. Kvartfinalerne: 1. Porto vs. Lyon 2. Real Madrid vs. Monaco 3. Chelsea vs. Arsenal 4. AC Milan vs. Dep. la Coruña Semifinalerne (20/21 april & 4/5 maj): 1. Vinder af kvartfinale 2 vs. Vinder af kvartfinale 3 (Mit bud: Real Madrid vs. Arsenal) 2. Vinder af kvartfinale 1 vs. Vinder af kvartfinale 4 (Mit bud: Lyon vs. AC Milan) Finalen (26. maj, Arena aufSchalke): Vinder af semifinale 1 har “hjemmebane”, hvilket kun har noget at sige i forhold til valg af spilletrøje. (Mit bud: Arsenal vs. AC Milan) Vinder af Champions League 2003/2004: AC Milan 🙂 Der er lagt op til nogle gode kvartfinaler, hvor især Chelsea-Arsenal vil blive diskuteret. Af de tre favoritter – Arsenal, Real og Milan – kan Real være mest tilfredse med kvartfinalelodtrækningen, men hvis Milan går videre til semifinalen, ser de ud til at være det heldigste hold af de tre. En semifinale mellem Real og Arsenal bliver ikke for småbørn.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

1 reply on “Kvartfinalerne i Champions League”

Kedede mig lidt og fandt så dette gamle indlæg. Du har faktisk ikke gættet ret rigtigt. ja faktisk ku det ikke være forkertere…..

Comments are closed.