Categories
In Danish

Lorteaften

Milan er ude af pokalturneringen efter et forsmædeligt 4-0 nederlag i Rom mod Lazio. Det blev derfor sammenlagt 6-1, hvilket må siges at være mindre godt. Man. City tabte til Liverpool, hvilket selvfølgelig kan forventes, men stadig ikke er specielt fedt. Desuden havde jeg sat penge på en kupon, hvor jeg havde kombineret en Arsenal- og en Man. Unitedsejr, men United tabte hjemme til Middlesbrough. For en sjælden gangs skyld er jeg ikke fuldstændig ovenud lykkelig efter at Man. Utd. har tabt. Det betyder sådan set også bare, at Arsenal er endnu tættere på mesterskabet, og dem hader jeg trods alt endnu mere end United. I det mindste har Lene og jeg drukket rødvin og set et par afsnit af The Office. Det hjælper lidt på humøret. Lidt postmodernistisk sociologi skulle også hjælpe mig til at trække lidt på smilebåndet. Ha ha ha.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.