Categories
In Danish

Så er det nye semester i gang

Det nye semester er nu skudt i gang, men her i den første uge har jeg alligevel fundet tid til at få læst Jakob Ejersbo: “Nordkraft”. Jeg købte den lige efter udgivelsen, men ikke havde fået læst tidligere. På grund af de enorme forventninger, jeg havde til bogen, sidder jeg nu tilbage med en lille skuffelse. Det er helt sikkert en af de bedste bøger, jeg har læst i længere tid, men den var ikke helt så fantastisk, som jeg havde ladet mig overbevise om at den var. Det er dog stadig en bog, de fleste vil kunne lide – især folk der kender Aalborg. Nu må det dog være slut med skønlitteraturen for denne gang. Jeg skal i stedet til at læse til mine fire fag på dette semester: Historical Social Enquiry II: Sources and Methods Culture, Modernity, Media Research Issues in Economic and Social History Historical Research: Methods, Theory, Sources Let the games begin!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Så er det nye semester i gang”

Jeg havde heldigvis ikke SÅ store forventniger til den, så jeg gik faktisk hen og blev temmelig imponeret. Det er en utrolig fed bog, og ja, for folk fra Aalborg a’ er den genial. Jeg boede faktisk i Schleppegrellsgade tidligere, så jeg gloede lidt, da lige præcis den gade spillede en rolle i bogen.

… og derudover nævnes “vores bager” (Pilgaards, Skrågade 3) også! Det undrer mig, at han ikke beskriver, at der er en meget sur og en meget sød dame hos den bager. Øv, hvor er hende den sure sur. Men hende den søde er heldigvis tilsvarende sød.

Comments are closed.