Categories
In Danish

Heldigvis kun én tilbage

Så er min tredje opgave afsendt, og det var både en god og dårlig oplevelse. God fordi det betyder, at den er ude af verden (i det mindste i et stykke tid), dårlig fordi jeg kom til at betale overpris for portoen. Det betød at jeg begyndte at brokke mig lidt, hvorved jeg fandt ud af, at jeg har underfrankeret opgaven jeg sendte i lørdags. Betyder det så, at den ikke kommer frem til tiden? Gulp. Nå, men det skal jeg jo nok få at vide. Jeg troede ellers at den opgave var nok ude at svømme efter at jeg kom i tanke om, at jeg ikke har aftalt med nogen, at jeg måtte sende den med posten. Gid jeg ikke dumper den. Jeg går i gang med dette semesters sidste opgave i aften (hvis jeg kan holde mig vågen, koncentrere mig osv.) for den skal afleveres fredag, og jeg nægter at sende sådan en spand fæces af sted, som jeg gjorde i dag. To dage er simpelthen ikke nok at afsætte til sådan en opgave, men det vidste jeg jo nok godt. Gid det var i aften der var NFL-bold. Så havde Packers garantrisser også vundet – lige som de havde fortjent at gøre i går. Øv øv og atter øv. Well … fatter står snart klar med stegt flæsk og persillesovs og Rikke, Fran og Jeppe kommer forbi, så det skal nok blive festligt. Mums.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Heldigvis kun én tilbage”

Desværre det sidste. Hvis jeg havde fået lov til at forsvare kunne jeg jo måske have rettet lidt op på min manglende skriftlige formåen.
Men fredag klokken fem minutter i lukketid på posthuset har jeg ferie i to uger, og semestret er overstået, hvis jeg består alle opgaverne (ret usandsynligt, faktisk).
Hvad med dig, skal du ikke snart til nogle re-eksamener?

Jeg er i fuld gang med at skylle mit akademiske liv ud i lokummet. Jeg har været til den første eksamen (bestået) og nu mangler der tre. Projektet på fredag, en på mandag og en tirsdag ugen efter. Og er det ikke fedt, at re-eksamen ligger sidst i august?

Hårdt program for en lille fisk. Held og lykke med det, jeg ved at du kan klare det (i hvert fald hvis det er gruppe-eksamener alle sammen) 😉

Comments are closed.