Categories
In Danish

Og det vaaaaaar toooooooo…

Så er den anden af mine fire opgaver færdig. Jeg glæder mig godt nok til at blive færdig. Det er utrolig så træt man bliver af at have en arbejdsuge på 100 timer! Den sidste opgave skal afleveres på fredag, og lørdag går turen til Bruxelles, hvor Lene gerne skulle vente med åbne arme. Jeg kan vist ikke finde et bedre sted at holde TO UGERS FERIE. Det skal blive godt for min gamle stive krop. Men først står den på Baumans ideer om Holocaust, man skal jo ikke kede sig.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.