Categories
In Danish

DF og realisme

Nogle gange glemmer jeg hvor urealistiske Dansk

Forskels

Folkeparti er. Nu er sagen med kommunereformen jo et godt eksempel på, hvordan man kan komme til at se godt ud hos vælgerne, men ikke have nogen egentlig realisme bag. Hvordan skulle det kunne lade sig gøre at lade kommunesammenlægningerne komme til folkeafstemning? Skulle man så have tæt på ubegrænsede valgmuligheder: 1. Hvis nabokommune 1 ikke vil være sammen med os vælger jeg nabokommune 3, mens jeg vælger nabokommune 4 hvis nabokommune 2 vil være med, men kun hvis vores eget rådhus bliver centraladministration og ældreforsorgen ikke lider skade. 2. Hvis nabokommune 3 ikke vil være sammen med os… Og hvad med de fattigste kommuner? Vil nogen være sammen med dem? Det tror jeg ikke, og hvor er vi så henne? Næææ nej, lad os få det stoppet ned over hovederne så vi kan få en mulighed for at skælde ud på de stakkels politikere, der ikke havde andet valg. Der er vist ikke andre muligheder, selv om det da er en sød tanke at lade os, vælgerne, bestemme det hele selv. Kunne det hele skyldes, at DF helst ikke vil være med, når upopulære beslutniger skal tages? Det tror jeg nu nok.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.