Categories
In Danish

I simply like the colour red

Av. Søndag var jeg ved stranden, hvor jeg vandt 2-1 over Anders i vores evighedskonkurrence om at være bedst til alt. Selv om han efterhånden fører noget der kan minde om 3384-17, så er en lille sejr bedre end ingen. Vi startede ud med et spil petanque, hvor jeg var sammen med Lene og han var sammen med Marianne. Lene og jeg vandt en knusende sejr, og selv om hun mere end hjalp, så talte den alligevel som en sejr for mig over Anders. Senere spillede vi det legendariske 10-æg med en tennisbold på 1. revle, hvor jeg igen sejrede (med 1-0!). Til sidst spillede vi igen petanque, denne gang one on one, hvor han (som den hurtige har gættet) tværede mig ud, som han normalt ville have gjort i alle discipliner. Ikke desto mindre: 2-1 til mig. Så kommer et af dine evindelige spørgsmål jo nok: “Hvorfor blev I ikke bare ved med at spille indtil Anders fik sin fortjente sejr? Var du en kryster og nægtede alt?” Nej! Jeg ville bare ikke være på stranden længere fordi jeg tabte stort i kampen om ikke at blive rød. Et forsmædeligt nederlag endda. Derfor var jeg i storcentret i går, fordi det er det eneste sted de har en fornuftig aircondition. Jeg overvejede faktisk at tage den bærbare med derud og blive siddende hele dagen, men jeg nøjedes med at gå i Matas efter After Sun.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.